Pääsiäinen oli tosi lämmin. Kerrankin aikainen helleaalto tuli sopivasti ihmisten vapaapäiviksi. Sunnuntainen Saarijären matka oli kiva. Tiet olivat kuivat ja hyvät, aurinko paistoi.  Tekee oikein hyvää nähdä ympäristöään vähän laajemmaltikin vaikka vain parin sadan kilometrin matkan verran. Suonenjoki, Rautalampi, Koipiniemen tienhaara, joka aina herättää muistoja, Konnevesi, Kivisalmen silta ym. Koipiniemellä asuimme 1940 - 1942 . Tai oikeastaan me lapset asuimme äidin kanssa, isä oli Maaningalla maata viljelemässä. 

Perillä odotti kaksi suloista tyttöä A ja E. E oli tullut sinne mumminsa kanssa jo ennen meitä.  A:n, E:n ja pikku A:n uusi koti on tosi ihana, avara, valois, tilava. Kovasti ovat nuoret jaksaneet tehdä remonttia. Kaikki on onnistunut hienosti. Isomummista  kaiken huppu on tilava keittiö, jossa sopii useampikin kokki hääräämään.  A:n  toinen ukki oli tuonut taloon valtaisan ruokapöydän. Yhdeksän meitä oli pöydässä  ja lisääkin väkeä olisi sopinut..

Toisena pääsiäispäivänä kävivät meillä aika pikaisesti majanmuuttoa valmistelevat H, S ja M. Tuntui hyvältä, että pystyimme edes yhdelle perheelle tarjoamaan pääsiäisaterian. 

Eilen kävimme mökillä haravoimassa ym. Joutsenet ovat tulleet,  järven jäät olivat jo liikkeessä ja rapisivat ja helisivät heikossa tuulessa. Ukki laittoi linnunpönttöjä asuttavaan kuntoon. Kotiin tultuamme saimme vielä nähdä 3 kuukautta ja yhden päivän ikäisen pikku-Ninnin, joka täällä kävi hymyilemässä ja vähän jo kertoilemassa juttua omalla kielellään.