Kun helteisenä ja paarmaisena päivänä pääsee veden syleilyyn, tulee pakostakin mieleen em. teksti. Liekö koskaan järven vesi ollut niin suloista kuin tänä kesänä. Ihmeellistä muuten, että nyt eivät kovatkaan ukonilmat raikasta ilmaa pitkäksi aikaa. Sama hautova kuumuus palaa miltei heti. Tässä alkaa pian kaivata syksyn viileitä tuulia.

Automatkoilla tulee kuunneltua radiota enemmän kuin kotona. Viime viikolla kuulin taas kerran Rauli Padding Somerjoen "Paratiisin" . Pidän myös kappaleesta "Laivat"  Tuntuu hyvältä, että Rauli ehti eläessään tajuta, että hänen musiikkinsa jää elämään. Varmasti hän oli ainakin siitä tyytyväinen.   

Tänään ajoimme Vehmersalmelle M:n mökille. Lähtiessä oli vielä hyvä ilma, mutta perille päästyä alkoi sataa. J kävi kuitenkin metsässä katsomassa, näkyykö mustikoita. Tuli pois ja sanoi, ettei ollut edes mustikan varpuja.  M:n pöydällä oli E:n piirtämä tytön kuva. Hyvin E piirtää. Onhan meilläkin jatkuva lasten piirustusnäyttely, J, S, M , V  ja E.   Ei ole enää täyttä kuukautta koulun alkuun. Nopeasti on lasten loma taas mennyt.  Loma huipentuu hääjuhlaan elokuun 13 p. .......... Toivotaan vähän viileämpää, mutta kaunista poutaista säätä.  Jännittääköhän morsianta..