Eilen esitettiin Beck-sarjassa "Tyttö maakellarissa". Ilmeisesti tämä osa oli jäänyt aikanaan katsomatta, tai sitten olen onnistunut unohtamaan sen täydellisesti. Sitä kyllä muutaman vuoden jälkeen katsoo jotenkin uusin silmin, niin että voi katsoa aika pitkään, ennenkuin tulee sellainen kohta, jonka muistaa ja tajuaa, että on jutun nähnyt. Nyt sitä hetkeä ei tullut. Filmin jälkeen menee sitten aikaa rauhoittumiseen. Heti ei kannata mennä nukkumaan. Koko kropassa on sellainen tiedostamaton jännitys.

Kovat on pakkaset. Jos laiskottaa eikä millään viitsisi lähteä lenkille, niin nyt on hyvä syyttää ilman kylmyyttä ja astmaa. Voi pysytellä hyvällä omallatunnolla neuleen tai kirjan ääressä. Joka päivä kuitenkin on kahden hengenkin taloudessa askareita, jotka on tehtävä. Etelän koululaisilla alkaa hiihtoloma. Meidän koululaiset eivät nyt tule Kuopioon. He säästävät tulonsa maaliskuuhun ja vauvelin kastejuhlaan. Sitten saamme kaksi koululaista yökylään.  

Katsokaa hyvät ihmiset joskus netistä Fred Astairea steppaamassa "Puttin on the Ritz" ja Gene Kellyä "Singing in the rain". Tulette hyvälle mielelle.