Kohtuullisen hyvin nukutun yön jälkeen makoilen sängyssä vielä hetken. Olo tuntuu levänneeltä, mihinkään ei koske. Mietin minkä ikäiseksi arvioisin itseni olon perusteella, jos olisin sattunut unohtamaan ikäni. No, ehkä 55 v.. Nostan sitten käsivarteni ilmaan, kaikki romahtaa... Ruskea, ruttuinen pergamentti kädenselässä ja käsivarressa. ... Auttaisikohan vielä jokailtainen voitelu jollain ihmeöljyllä.   Nukkumaan käydessä  helteisen marjastuspäivän jälkeen on sitten olo joka suhteessa erilainen. Ehkä arvio olisi sitten 100 v.

Kävimme eilen M:n kanssa kaupungilla etsimässä minulle jotain virkeämpää juhlavaatetta häihin. Liikkeet pullistelevat naisten vaatteita. Jopa täti-lookkiakin löytyy. Mutta ei, ei mitään minulle.  Olisi tietysti pitänyt mennä johonkin pikkuliikkeeseen.  Nuorille ja hoikile naisille on valinnanvaraa runsaasti. Minun kuitenkin pitäisi löytää XL-koko, joka  näyttää M:ltä ja tekee solakaksi. Kai mahdoton yhtälö.

Kävimme katsomassa H:n ja S:n pihassa jättiläisporaa joka oli jo tehnyt reiän 75 m:n syvyyteen, toinen reikä oli jo 51 metrissä. Heille laitetaan maalämpö.  MMM oli  kotona suloisena mutta vähän vaisuna allergialääkkeen vaikutuksesta.

Ukki toi sankollisen mustikoita eilen illalla. Isoja ja mehukkaita. Nyt niitä "siivoamaan".